Vacature Klantcontact Medewerker Den Haag PT/FT- Startdatum: 25 april 2019 (Spoed!) Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Voor een callcenter in het centrum van Den Haag zijn we per direct op zoek naar nieuwe collegas. Zoek jij een baan met flexibele werktijden, uitdagende werkzaamheden en een hoog salaris? Lees dan snel verder!

Als callcenter/klantcontact medewerker ga je aan de slag als outbound sales medewerker. Dit houdt in dat je klanten telefonisch benaderd voor het verkopen van verschillende producten en/of diensten. Deze klanten hebben vaak aangegeven dat ze benaderd mogen worden, het enige wat jij nog hoeft te doen is de klant definitief te overtuigen om het product te kopen!
We hebben verschillende campagnes in het callcenter waarvoor wij bellen. Dit is uitsluitend voor bekende bedrijven (A-merken).

Als callcentermedewerker kan je bij ons je eigen werkrooster maken. Je plant je eigen werktijden en je kan het zo plannen dat je alleen werkt wanneer het jou uitkomt. Flexibeler kan niet! We zoeken echte verkopers, met een vlotte babbel en een flinke dosis overtuigingskracht. Je hebt geen ervaring nodig om te solliciteren op deze vacature, in de training voorafgaand aan de werkzaamheden leer je alle ins en outs van het telefonisch verkopen.

Overige functie-eisen:

- je bent bij voorkeur woonachtig in Den Haag of directe omgeving;

- je bent minimaal 16 uur en maximaal 40 uur per week beschikbaar;

- je beheerst de Nederlandse taal;

- je bent communicatief sterk en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen;

Wij bieden:

- een fantastische werkomgeving met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen;

- een uitstekend basis-salaris en een lucratief bonussysteem;

- een arbeidscontract voor 7 maanden;

- goede bereikbaarheid met OV (callcenter is gevestigd in het centrum van Den Haag);

Salaris:
23 jaar of ouder? Dan verdien je als basissalaris 13,- bruto per uur, exclusief de bonussen die je kan verdienen bij goede verkoopresultaten. Ben je 22 jaar of jonger? Dan verdien je een basissalaris van 10,- bruto per uur, exclusief de bonussen. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis;

Donderdag 25 april 2019 hebben wij een trainingsdag gepland voor nieuwe medewerkers. Na deze trainingsdag zou je direct kunnen starten met werken. Solliciteer snel en zorg dat je er bij bent.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatie-button. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.

Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren.
Mocht je nog vragen hebben kan je mailen naar arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren